Wie is Ria Vandoorne, vrouw van Paul Gheysens?

Het is allemaal Antwerp dat de klok slaat tegenwoordig. Hoe kan het ook anders? The Great Old is meer dan ooit terug van weggeweest. Afgelopen weekend zorgden ze mee voor de spannendste ontknoping ooit in onze Jupiler Pro League. Het pleit werd uiteindelijk beslecht door een kurkdroge knal van Toby Alderweireld. En zo pakten de Antwerpenaren zelfs de dubbel. Dat hebben ze grotendeels te danken aan voorzitter Paul Gheysens. Maar je weet wat ze zeggen: achter elke sterke man staat en nog sterkere vrouw. Maak kennis met Ria Vandoorne, de vrouw van Paul Gheysens.

Wie is Ria Vandoorne vrouw Paul Gheysens?

Ria Vandoorne is een Belgische zakenvrouw uit Roeselare die al jaren getrouwd is met Paul Gheysens, de voorzitter en drijvende kracht achter Antwerp. Ria is momenteel 65 jaar en stond jarenlang in het onderwijs, maar tegenwoordig helpt ze met het runnen van de business van haar man. Samen hebben ze drie kinderen: zonen Simon en Michael en de jongste dochter, Marie-Julie. Ook Marie-Julie stapte even geleden in het bedrijf Ghelamco, dat ze runt in de UK. 

Ria Gheysens Antwerp Lior Refaelov

De vrouw van Paul Gheysens zal je zelden tot nooit in de media zien verschijnen en ook online is er bitterweinig te vinden over haar. Ze staat in het Antwerpse wel bekend als een zéér pittige dame, die weet wat ze wil. Ze was zelf verantwoordelijk voor de make-over die de Bosuil onderging de laatste jaren. De aftandse Tribune 1 nam ze onderhanden en ook Tribune 4 werd door haar opgefrist. Ze heeft de touwtjes binnen de Bosuil stevig in handen en zorgt er onder meer voor dat de traiteur, fanshop en hostessen goed geregeld worden. Dat ze keihard is, merkten we in 2021. Lior Refaelov onderhandelde toen met Anderlecht, waarop Ria Gheysens besliste dat hij niet meer voor Antwerp mocht spelen.