Maar liefst 85(!) goals: 4e Provincialer heeft 3e beste aanval van HEEL België, op weg naar de titel!

Wij bij Voetbalflitsen houden het Belgische amateurvoetbal goed in de gaten. Elk weekend vallen er wel opvallende uitslagen, grappige beelden of wereldgoals te noteren. Deze keer is het tijd om te gaan kijken naar de prestaties van SKV Oostakker in Vierde Provinciale. Ze hebben de derde productiefste aanval van heel België met maar liefst 85 doelpunten in zestien wedstrijden

SKV Oostakker derde productiefste aanval

In Vierde Provinciale A in Oost-Vlaanderen staat SKV Oostakker aan de leiding met 37 punten. Op de tweede plek staat FCA Gent met 34 punten. Alles kan nog, maar SKV Oostakker kan wel rekenen op de derde beste aanval van heel België. Ze scoorden al 85 doelpunten op zestien wedstrijden en kregen er ook nog maar 18 tegen. Vorig jaar grepen ze net naast de titel, toen hadden ze één punt minder dan Muide Gent. Dit jaar wel promotie?

SKV Oostakker

SKV Oostakker is een voetbalclub in Vierde Provinciale A in Oost-Vlaanderen. De club heeft als stamnummer 8713 en heeft geel en zwart als kleuren. De club ontstond in 1979 door de fusie van twee clubs die niet waren aangesloten bij de KBVB. De club beschikt naast het A-elftal ook over een bloeiende jeugdafdeling met maar liefst 27 ploegen in competitie.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link