HEET! Lotte Versavel, dochter van Bruno én finaliste in Miss België, geniet van het warm weertje

Zegt Bruno Versavel je nog iets? Dan moet je toch al even het Belgisch voetbal volgen. Hij verzamelde in zijn lange loopbaan als profvoetballer meer dan 200 wedstrijden in de Jupiler Pro League en wist voor Anderlecht en KV Mechelen 56 keer de weg naar de netten te vinden. Hij vertegenwoordigde ook ons land: Versavel mocht 28 keer opdraven en scoorde daarin vier keer. Maar wist je dat hij een een knappe dochter heeft? Maak kennis met Lotte Versavel. Ook ex-voetballer Wesley Sonck heeft een knappe dochter namelijk Amy Sonck.

Lotte Versavel warm weer

Dinsdag was het enorm warm in België. Er waren temperaturen dichtbij de 40 graden. Lotte Versavel maakte gebruik van deze gelegenheid om een nieuwe Instagram-foto te publiceren, waar ze duidelijk genoot van de hoge temperaturen  Bekijk de post hieronder:

Lotte Versavel

Lotte Versavel is de 25-jarige dochter van RSCA-legende Bruno Versavel. Vroeger had ze zelf ook de voetbalsmaak te pakken: ze richtte onder andere een recreatief voetbalploegje op met enkele vriendinnen van haar. Lotte werkte tot nu toe voornamelijk in de horeca, Aldi en is tegenwoordig aan de slag bij het farmaceutisch bedrijf Datwyler. Wist je trouwens dat Lotte finaliste was in Miss België, op 26 maart 2022? Ze was bij de laatste 30 kandidates, maar won uiteindelijk niet!

Zij die Bruno Versavel niet kennen...

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link