Romelu Lukaku houdt nachtmerries over aan Serie A-verdediger ondanks goal: "Still in his pocket!"

Inter Milaan ging zondagmiddag met 3-1 onderuit op het veld van landskampioen Napoli. Toch was het een wedstrijd om relatief tevreden op terug te blikken. De bezoekers moesten zo'n vijftig minuten met een man minder spelen en leken tot minuut 85 zicht te hebben op een punt. Helaas voor de Milanezen scoorde Napoli nog twee keer in het slot. Wie zorgde voor het uitdoelpunt: Romelu Lukaku. De Rode Duivel zit nu aan zes goals in zijn laatste vijf competitiewedstrijden en is in bloedvorm. Toch kende hij een moeilijke namiddag.

Romelu Lukaku vs Min-Jae Kim

Lukaku zat namelijk een hele wedstrijd in de greep van Napoli-verdediger Min-Jae Kim. De 26-jarige Zuid-Koreaan is een echte revelatie in de Serie A dit seizoen, wetende dat hij vorig jaar nog voor Fenerbahçe speelde. Zijn marktwaarde bedraagt ondertussen al 50 miljoen euro. Kim speelde een dijk van een match tegen Inter en zelfs Lukaku was fysiek niet opgewassen tegen hem. Op Twitter zagen we heel wat berichten over het duel Kim-Lukaku, waar de Zuid-Koreaan duidelijk aan het langste eind trok. Lukaku kon uiteindelijk pas scoren nadat Kim (geblesseerd) vervangen werd. Vorige week speelde de Belgische spits nochtans een ijzersterke match tegen AC Milan.

"Lukaku had het echt moeilijk tegen Kim, maar het valt moeilijk te peilen aangezien Inter met een man minder speelde"

"Is Spaletti gek? Waarom vervangt hij Kim die Lukaku in zijn broekzak heeft zitten." 

"Lukaku zit nog steeds in zijn broekzak. Wat een speler" 

"Ik heb gisteren de wedstrijd van Napoli bekeken. Lukaku was onzichtbaar dankzij hem" 

"Kim Min Jae heeft net Lukaku gesloopt. LOL" 

"Kim Min Jae verdedigt goed tegen Lukaku" 

"Kim heeft juist Lukaku gesloopt alsof het niks is" 

"Kim Min-Jae overpowerde Lukaku met fysieke gevechten en snelheid. Ik zag voor de eerste keer een speler die fysiek beter was dan Lukaku" 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link