22-jarige Belg is vaste waarde bij Eredivisie-club ... uitgeleend door RSCA en amper €250.000 waard!

Ken jij Mohamed Bouchouari al? De 22-jarige Belg wordt dit seizoen door RSC Anderlecht uitgeleend aan FC Emmen. De Nederlandse eersteklasser vecht tegen degradatie, maar rekent wel op de jonge verdediger om het behoud te verzekeren. Zo speelde Bouchouari dit seizoen al zeventien partijen voor Emmen en verzamelde hij in totaal 1.385 speelminuten. Na dit seizoen kan de rechtsachter gewoon terugkeren naar paars-wit. Zijn marktwaarde bedraagt momenteel 250.000 euro en de man is een ex-Belgisch jeugdinternational.

Mohamed Bouchouari

Mohamed Bouchouari heeft er vooralsnog een opvallende carrière opzitten. Hij werd tot en met 2010 opgeleid bij Beerschot en trok dan voor twee jaar naar de jeugd van PSV Eindhoven. In de zomer van 2012 haalde Zulte Waregem hem transfervrij binnen en daar zou hij uiteindelijk zes jaar vertoeven. Anderlecht nam hem vervolgens over, maar daar zou de verdediger maar één jaar blijven. Het Luxemburgse Dudelange pikte hem namelijk transfervrij op. Toen hij in juli 2020 zonder club zat, nam paars-wit hem terug in dienst. Bij de beloften van Anderlecht deed hij het aardig, maar de club besloot dus om hem dit seizoen uit te lenen aan FC Emmen.

FC Emmen

FC Emmen vecht tegen degradatie, maar de laatste maanden staat Bouchouari telkens in de basis, zij het als rechtsachter of rechtsmidden. Zo mocht hij woensdagavond nog starten in het bekerduel tegen PSV Eindhoven. Daar gaf Thorgan  Hazard een assist, terwijl het voor Mohamed Bouchouari een match was om snel te vergeten. De vraag is of hij in de toekomst nog een kans krijgt bij Anderlecht. Het is sowieso een speler die velen al vergeten waren, maar wel nog een mooie vooruitzichten heeft!

mohamed bouchouari

Bij de beloften van Anderlecht scoorde hij vorig jaar nog deze prachtige goal:

Ook interessant