BANG? Barcelona-fans laten oog vallen op één Antwerp-speler na UCL-loting: "He is amazing..."

Sinds donderdag weet Antwerp wie haar tegenstanders worden in de poulefase van de Champions League. The Great Old mag het binnenkort gaan opnemen tegen Shakhtar Donetsk, FC Porto en FC Barcelona. Geen loodzware poule, met best wat perspectief. De lastigste klant is uiteraard de landskampioen van Spanje. De Spaanse fans zien hen makkelijk winnen van Antwerp, maar hadden het vooral over één man: Arthur Vermeeren.

Barcelona Arthur Vermeeren Antwerp

Dat Arthur Vermeeren een toptalent is, is geen geheim meer. Dat liet hij op het veld van AEK Athene voor de zoveelste keer zien. De centrale middenvelder staat op de shortlist van de Blaugrana en zien in hem een potentiële vervanger van Sergio Busquets. Het is dus niet raar dat de naam van Vermeeren meermaals viel na de Champions League-loting. Enkele fans zouden hem graag nu al zien komen. Een overzichtje.

"Hij is fantastisch."

"Het zal zeer interessant worden om hem in actie te zien op het grootste toneel. Hij speelt de Belgische competitie kapot."

"Opnieuw een golden boy voor Barça?"

"Ik smeek erom, op m'n knieën..."

"Hij is een goed project voor de komende jaren."

"Koop hem zo snel mogelijk."

"We zullen zijn profiel kunnen zien en kijken hoe hij het team kan helpen. We weten nog niet of hij Busquets kan vervangen, maar wie zegt er dat hij het niet kan?"

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link