WTF! Clubfan deelt klappen uit aan G-voetballers van Cercle Brugge... die zelf fans van Club Brugge zijn

Schandalige gebeurtenis afgelopen weekend in Brugge. G-voetballers, voetballers met een beperking, van Cercle Brugge werden bij hun auto aangevallen door enkele supporters van de Brugse rivaal.

Het Nieuwsblad laat het volgende weten: "De wagen waarin ze zaten, werd omsingeld door een aantal supporters van de buren van Club Brugge. Die trokken de deuren open en een van de jongens kreeg zelfs een slag. “Hij is zelf een Club-supporter”, zegt zijn stiefvader. “Die jongen begrijpt er helemaal niets van.”

“Toen ze zagen dat wij trainingspakken van Cercle Brugge droegen, liep het fout”, zegt hij. “Ze gingen rond mijn auto staan en sloegen en schopten er op. Plots trok een vrouw mijn portier open. Ze nam me bij de keel, maar liet al snel weer los. Daarna trok ze de achterdeur open. Ze riep naar de jongens: “Je bent bang, hé”. En plots gaf ze een van hen een slag. Ze gooide het portier dicht en ik kon gelukkig doorrijden. Die supporters bleven op mijn auto stampen, maar we konden ontkomen.”

Het blijkt om een vrouw te gaan uit de harde kern van Club Brugge. Ondertussen werd er al een klacht ingediend, die wordt opgevolgd door de Brugse politie.