RSCA-fans hebben opvallende boodschap voor Riemer na nederlaag vs Genk

Anderlecht zag in het eerste halfuur van de wedstrijd blauwe, Limburgse sterretjes. De thuisploeg kreeg kans na kans, maar kon slechts één kans omzetten. Naar het einde van de eerste helft toe kreeg paars-wit nog enkele mogelijkheden. In de tweede 45 minuten zoeken de Brusselaars naar één of zelfs drie punten.

Gebeurtenissen tweede helft

We zagen een beter Anderlecht in de openingsfase van de tweede helft. Zowel Gattoni als Amuzu kwamen nog voor het uur erg dicht bij de gelijkmaker. Tolu en El Ouahdi combineerden net voor minuut 60, waarbij die laatste de bal rakelings naast de goal van Schmeichel schoof. Met nog een kwartier te spelen, krijgt Anders Dreyer iets te veel ruimte van de Genk-defensie. Met zijn linkervoet krult hij de bal overhoeks in de kruising en staat het opeens, tegen de hang van het spel in, 1-1. In minuut 88 wordt de bal van dichtbij op de arm van Sardella getrapt. Na een VAR-review wordt de penalty gegeven, die door Zeqiri gescoord wordt.

De Anderlecht-fans waren niet tevreden met de wissels, of het gebrek eraan, van hun trainer Brian Riemer. Velen twijfelen of hij de coach is die Anderlecht naar een titel kan leiden. Bekijk hieronder enkele tweets:

In de eerste helft was het nog Vertonghen die kritiek kreeg...