Eerste GROTE vis van Overmars! Ex-Spurs-spits onthult: "Antwerp? Heel goed mogelijk ja" (VIDEO)

Marc Overmars werd in maart 2022 aangesteld als technisch directeur bij Antwerp. De oud-directeur van Ajax stelde eerder landgenoot Mark van Bommel aan als coach en wil de Nederlandse enclave verder uitbreiden. De club heeft van Vincent Janssen nu een van haar belangrijkste transferdoelwitten gemaakt, zo meldt De Telegraaf. Ook andere aanvallers heeft de Nederlander op het oog. Vincent Janssen reageerde ondertussen voor de camera en die beelden spraken eigenlijk boekdelen.

Vincent Janssen over Antwerp

Vincent Janssen transfer

Vincent Janssen zit momenteel in een prachtige periode. De aanvaller van Monterrey werd tot ieders verbazing opgeroepen voor Oranje, stapte in het huwelijksbootje en mocht starten tegen Wales. Volgens De Telegraaf heeft de oud-speler van AZ en Tottenham Hotspur de wens uitgesproken om een transfer te maken deze zomer. Door de interesse van Antwerp lonkt een overstap naar Europa. Monterrey betaalde negen miljoen euro voor Janssen aan Tottenham en de spits verdient in Mexico ongeveer twee miljoen per jaar. 

Marc Overmars

Janssen is ondertussen 28 jaar en heeft zeventien caps voor Oranje achter zijn naam staan. Destijds scoorde hij aan de lopende band bij Almere City en AZ Alkmaar. Zijn transfers naar Tottenham en Fenerbahce werden niet echt een succes, maar het blijft wel een gekende speler. Marc Overmars kent hem als Nederlander natuurlijk goed! Nainggolan, die ongetwijfeld de bekendste naam is bij Antwerp, zou zo een andere grote naam als ploeggenoot mogen verwelkomen.

vincent janssen antwerp