Wie is Sam Kerkhofs, presentator van podcast MIDMID en familie van Kat Kerkhofs?

Het medialandschap wat voetbal betreft heeft al jaren een hele hoop toppers rondlopen. Denk maar aan die deksels goeie commentator Peter Vandenbempt. Maar mediafiguren heb je in alle maten en soorten. Tegenwoordig een enorme hype: voetbalpodcasts. Eén van de rijzende sterren in de podcast- én mediawereld is ongetwijfeld Sam Kerkhofs. Leer hem hier wat beter kennen.

Sam kerkhofs presentator podcast MIDMID  

De meeste voetbalfans zullen Sam Kerkhofs kennen van de Belgische voetbalpodcast MIDMID. Als moderator nodigen hij en zijn side-kick Evert Winkelmans er wekelijks iemand uit de voetballerij uit in hun studio. Ondertussen is de podcast niet uitsluitend meer beschikbaar op Spotify en YouTube, maar wordt het eerste uur van elke aflevering ook op Play Sports uitgezonden. Bij MIDMID blikken ze niet zozeer terug op het voorbije voetbalweekend, maar focussen ze op de carrière en 'een blik achter de schermen' van de profvoetballer of gast uit het voetbal. Tijdens de Wereldbeker in Qatar gingen ze zelfs elke dag live. Heel erg leuke content was dat. Ook in de podcast 90 Minutes is Kerkhofs een vaste klant.

Sam Kerkhofs carrière

Sam kerkhofs rolde voor het eerst in de mediawereld in 2004, toen hij al vakantiewerk begon te doen voor Canal+. In 2011 veranderde alles: hij besloot om zijn bedrijf Sporthouse Group op te richten - dat de social media van heel wat atleten onderhoudt - en ging hij twee jaar lang aan de slag bij zijn favoriete ploeg Anderlecht, als conversation manager. Hij is ook de oprichter van Friends of Sports. 

Is Sam Kerkhofs familie van Kat Kerkhofs?

Ja, Sam en Kat zijn familie. Sam is namelijk de neef van Kat Kerkhofs en dus heel erg goed bevriend met Dries Mertens. Leuk feitje: Sam zat vroeger met Dries in klas en zo ging de bal aan het rollen. Sam Kerkhofs bouwde zijn website en nam zijn socials over, waarna nog heel wat atleten volgden.

Hoe oud is Sam Kerkhofs?

Sam Kerkhofs is geboren op 27 november 1987 en is momenteel dus 35 jaar.

Heeft Sam Kerkhofs een vriendin?

Ja, Sam Kerkhofs heeft een relatie met Sophie M'Sallem, marketing manager bij Anderlecht.

Guess the minute and the goal scorer of the first goal in Portugal 🆚 France & 𝘄𝗶𝗻 €2𝟱.𝟬𝟬𝟬! ⚽🔮

NL 👉 https://unibet.me/14HZQ

FR 👉 https://unibet.me/14I07  #PORFRA