Gefrustreerde 37-jarige ex-Club-speler pakt SMERIGE rode kaart in ... Nederlandse 3de Klasse (VIDEO)

Ken jij Lex Immers nog? De Nederlander speelde in een ver verleden voor Club Brugge, maar ontbond na een half jaar al zijn contract door familiale redenen. Ondertussen is de 37-jarige aanvallende middenvelder nog steeds actief, zij het op amateurniveau. Hij tekende twee seizoenen geleden een contract bij de Nederlandse derdeklasser SVV Scheveningen. 

Lex Immers Club Brugge

Immers speelde in de jeugd voor ADO Den Haag en maakte op 21-jarige leeftijd zijn profdebuut tegen RKC Waalwijk. De geboren Hagenaar werd binnen korte tijd een vaste waarde in de eerste ploeg en was mede verantwoordelijk voor de promotie naar de Eredivisie dat seizoen. In totaal speelde de middenvelder 257 wedstrijden voor de club en was daarin betrokken in 78 goals. 

Lex Immers rood SVV Scheveningen

Na periodes bij Feyenoord en Cardiff maakte hij in 2017 transfervrij de overstap naar Club Brugge. Daar speelde hij maar een half jaartje omdat hij zijn contract vroegtijdig liet ontbinden wegens familiale omstandigheden. De ondertussen 37-jarige speler voetbalt tegenwoordig in de Tweede Divisie bij SVV Scheveningen. In de wedstrijd tegen Jong Sparta van afgelopen zaterdag deed Immers iets opmerkelijks.

SV Scheveningen-Jong Sparta

Scheveningen staat na zes wedstrijden negende in de Tweede Divisie en speelde zaterdag dus tegen de beloften van Sparta Rotterdam. Bij een 1-2 stand in de 91ste minuut besloot Immers iets te doen uit frustratie. Hij schoffelt zijn tegenstander Luuk Admiraal neer en moest het veld per direct verlaten. De 1-2 stand werd tevens ook de einduitslag. Bekijk de beelden hier.

Ook interessant