Deze goaltjesdief uit 2e Nationale scoorde al 28(!) keer dit seizoen, meeste van ALLE Nationale reeksen

Ken jij Olivier Romero Gomez al? De 33-jarige aanvaller speelt momenteel bij KVK Ninove in Tweede Nationale. Hij scoorde dit seizoen al 28 doelpunten in 24 wedstrijden voor KVK Ninove, daarmee is hij de topschutter van de competitie. Mede door de vele doelpunten van de aanvaller staat KVK Ninove momenteel op een derde plaats in het klassement.

Olivier Romero Gomez

Olivier Romero Gomez speelde lange tijd voor ploegen zoals KSK St. Paulus Opwijk, Diegem Sport en KSC Grimbergen. In 2014 tekende hij dan een contract bij VW Hamme, dat toen in Eerste Nationale speelde. Daar kende hij veel succes, zo scoorde hij in het seizoen 2016/17 maar liefst twintig doelpunten in 30 wedstrijden. Zijn goede prestaties leverden hem een transfer op naar reeksgenoot KMSK Deinze. Daar verging het de spits een heel stuk minder, in 33 wedstrijden vond hij maar vijf keer de weg naar het doel.

KVK Ninove

Sinds 2020 komt de spits uit voor KVK Ninove in Tweede Nationale. Voor dat de competitie in 2020 stilgelegd werd door Corona, scoorde hij zes keer in vier wedstrijden. In het seizoen 2021/22 scoort de 33-jarige aanvaller weer aan de lopende band. Hij vond maar liefs 28 keer de weg naar het doel in 24 wedstrijden. Daarmee helpt hij KVK Ninove aan een derde plaats in het klassement.

Olivier Romero Gomez topschutter bij KVK Ninove

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link