Alles over Marta Dominguez, de knappe ex-vriendin van Thibaut Courtois en moeder van 2 kinderen

Thibaut Courtois zal eind juni 2023 trouwen met zijn knappe verloofde Misha Gerzig, daarover schreven we al een uitgebreid artikel. Maar het knappe model uit Israël is natuurlijk niet de enige vrouw die ooit het hart van onze Rode Duivel sneller liet slaan. Zijn vorige relatie was er namelijk één met de Spaanse Marta Dominguez. Samen kregen ze twee kindjes, om uiteindelijk in 2017 uit elkaar te gaan. Maar wie is Marta nu eigenlijk echt? Voetbalflitsen zocht het even uit.

Wie is Marta Dominguez, de ex van Thibaut Courtois?

Marta Dominguez is de Spaanse ex-vriendin van Thibaut Courtois. De Belgische doelman leerde haar in Spanje kennen toen hij er speelde voor Atlético Madrid. Vanaf 2013 tot eind 2017 ongeveer vormden ze een koppel. Ze is uiteraard razend populair op Instagram omwille van haar knappe looks. Ze heeft meer dan 100.000 volgers en we zetten dan ook met plezier enkele foto's op een rijtje. Opmerkelijk: toen Marta en Thibaut nog samen waren, zou Courtois een affaire gehad hebben met Emily Vanhoutte en Jennifer Sanchez. Ondertussen is Marta Dominguez naar ons weten nog altijd vrijgezel.

Kinderen Thibaut Courtois

Samen hebben ze ook twee kinderen: Adriana en Nicolas. Marta Dominguez en Thibaut Courtois zijn destijds als vrienden uit elkaar gegaan en hebben daarom nog steeds een goede verstandhouding. Alleen maar voordelig voor hun twee kinderen. Afgelopen winter waren zij nog aanwezig op het WK in Qatar. Enerzijds om hun vader aan het werk te zien, maar ook om te supporteren voor Spanje. Adriana en Nicolas Courtois hebben zowel Spaanse als Belgische roots. Hieronder zie je enkele foto's.

Ook interessant