GEWELDIG! Hij kon zich niet doorzetten in de JPL, maar nu toont hij zijn skills bij Franse topclub (VIDEO)

Ken je Edon Zhegrova nog? Net zoals Andras Németh was hij ooit een veelbelovend talent bij KRC Genk. De 23-jarige Kosovaar komt tegenwoordig uit voor het Franse Lille. In het verleden was hij actief bij Sint-Truiden en Genk. Bij Basel maakte hij indruk met zijn vinnige dribbels en ook bij de Fransmannen laat hij zijn talent vaak zien. Die talenten liet hij nog maar eens zien op training. 

Skills Edon Zhegrova

Sinds januari 2022 speelt de aalvlugge flankaanvaller bij het Franse Lille, hij maakte de overstap voor een mooi bedrag van zeven miljoen euro. Dat hij dat bedrag waard is, laat hij meermaals zien tijdens wedstrijden in de Ligue 1, maar ook op training laat hij zijn kunstjes zien. Zijn club deelde beelden waarop hij tijdens een rondo héérlijk de bal doorspeelt. Eerder hield ook Januzaj zijn trukkendoos boven.

@voetbalflitsen.be Edon Zhegrova laat zijn héérlijke skills zien op training bij LOSC #Zhegrova#LOSC#training#skills#vf#voetbalflitsen#pourtoi#fyp#foryou#fy#foryoupage#voetbal#soccer#fussball#footballvideo♬ son original - Skills

Edon Zhegrova

Zijn goede prestaties ontgaan ook buitenlandse topclubs niet. Integendeel... The Gunners hebben ondertussen zelfs een bod ingediend bij LOSC Lille. Zien we binnenkort opnieuw een heel straffe transfer van een ex-Genkie? Edon Zhegrova zat in de jeugdopleiding van Sint-Truiden, maar in 2017 ruilde hij die in voor de jeugd van aartsrivaal Genk. In datzelfde jaar maakte hij ook zijn debuut in de Jupiler Pro League. Uiteindelijk kwam hij aan 27 optredens voor de Limburgers en wist daarin vijf keer te scoren en ook nog eens drie assists te geven. In 2019 vertrok de flankaanvaller naar FC Basel op huurbasis. Bij de Kosovaarse nationale ploeg is hij ploegmaat van Club-target Vedat Muriqi.

Arsenal

Daar speelde hij op twee en half jaar tijd 73 wedstrijden en vond daarin elf keer het doel, bovendien gaf hij ook zeventien assists. Uiteindelijk volgde er in januari 2022 een transfer naar Lille. In Frankrijk maak hij opnieuw indruk, waardoor de Engelse grootmacht Arsenal vol inzet op de winger. Wordt hij binnenkort de ploegmaat van Sambi Lokonga?

Edon Zhegrova naar Arsenal

Dat Zhegrova aardig met een balletje overweg kan, is wel duidelijk: