TALENTJES! Dit is het elftal met jongste JPL-spelers per positie dit seizoen, Club met 4 aanwezig!

De Belgische ploegen zetten steeds meer en meer in op eigen jeugd. Tegenwoordig zijn de spelers die debuteren of minuten maken in de Jupiler Pro League veel jonger dan vroeger. Veel ploegen hebben in het verleden veel geïnvesteerd in een betere jeugdopleiding en dat begint stilaan zijn effect te tonen. Wij bij Voetbalflitsen gingen op zoek naar de jongste spelers per positie die dit seizoen in actie kwamen.

Club Brugge

Club Brugge heeft maar liefst vier spelers bij de jongste spelers die dit seizoen minuten hebben gemaakt. Met Noah Mbamba en Antonio Nusa heeft Club zelfs de twee jongste spelers van allemaal, beiden waren nog maar zestien jaar oud toen ze voor het eerst in actie kwamen dit seizoen. Andere jonge Club-spelers die al in actie kwamen die seizoen zijn Cisse Sandra en Senne Lammens.

Eftal met jongste spelers die dit seizoen in actie kwamen

In het elftal met jongste spelers dit seizoen staan: Lammens, Wylin, Osifo, Wasinski, Dony, Mbamba, Sandra, Dwomoh, Canak, Nusa en Stroeykens. Verder zitten op de bank: Vandevoordt, Ngoy, Debast, Silini, Kozlowski, Descotte, Ben Hamed en Soussi.

Jongste Spelers in JPL dit seizoen