Lenthe Stevens geniet volop van de zomer én laat haar volgers meegenieten met bikinifoto

De meeste kennen Luna Stevens, als een knappe vrouw die vaak knappe foto's deelt en als ex van profvoetballer Sandy Walsh, maar zij heeft ook een minstens even knappe zus. Lenthe Stevens is de iets minder gekende zus van Luna. De 24-jarige Limburgse studeerde handelswetenschappen, maar tegenwoordig richt ze zich vooral op haar carrière als model. 

Lenthe Stevens

Op haar Instagram-account is ze zeer actief en daar toont ze vaak zeer gewaagde foto's. En dat was ook afgelopen week het geval. Sinds 21 juni is de zomer in het land. Veel mensen, ook Amy Sonck, genieten dan van het zonnetje en zo ook Lenthe Stevens. Op haar Instagram-account met bijna 80.000 volgers postte ze een zeer pikante bikinifoto. Die moet je gezien hebben! 

Zus van Luna Stevens

In het verleden was Lenthe Stevens ook al promogirl voor onder andere Jupiler en Versuz. Als ze niet aan het werken is dan staat ze waarschijnlijk op de dansvloer, want dansen is namelijk haar grootste passie. Nu is ze vooral influencer via Instagram en dat toont ze met zeer pikante foto's. In tegenstelling tot haar zus Luna heeft Lenthe bruin haar, maar toch heeft ze wel wat weg van haar oudere zus. Beide zussen zijn zeer actief op Instagram en poseren ook vaak samen op foto's. De twee Limburgse zusjes doen de harten van vele jongens sneller slaan. Lenthe heeft minder volgers dan Luna, maar toch doet ze het met bijna 85.000 volgers uitstekend op Instagram. Wij maakten een selectie van haar mooiste foto's en die kan je hieronder bekijken. 

Luna Stevens

Zoals gezegd gaat Lenthe Stevens vaak op reis met haar zus en dan horen daar ook typische vakantiefoto's bij. Het zijn zeer gewaagde foto's waarbij de twee Limburgse meisjes vele jongens en mannen laten blozen. Wij zouden Voetbalflitsen niet zijn moesten we geen selectie maken van de mooiste foto's waarop beide zusjes te zien zijn. Geniet hieronder mee! 

TikTok

TikTok is tegenwoordig een zeer populaire app. Elke influencer heeft er wel een account op en zo ook Lenthe Stevens. Op de app is ze vooral samen te zien met haar zus Luna. Daar dansen ze samen, maar laten ze ook zien dat ze heel veel houden van elkaar. Je kan Lenthe op Tiktok vinden via @lenthestevens en zo kan jij één van de 12.000 volgers worden. Hieronder zie je een filmpje waarin ze samen danst met Luna. 

@lenthestevens @luna.stevens1 ♬ Wait a Minute! - WILLOW

YouTube

De beide zusjes zijn zowel op Instagram als daarbuiten zeer bekend. Zo waren ze ook het gezicht voor de campagne 'What is your social issue?'. Zij maakten een filmpje waarin de zusjes samen te zien zijn in de discotheek Versuz. 

Ook interessant