Geflopte Club-spits van 6 miljoen scoort METEEN in eerste match voor nieuwe club uit... Cyprus!

Bij Club Brugge hebben ze de afgelopen jaren heel wat miljoenen gespendeerd in hun zoektocht naar een goeie spits. En dat liep lang niet altijd goed af... Denk maar aan Michael Krmencik, die in de winter van 2020 voor een slordige €6 miljoen werd weggeplukt bij Viktoria Plzen. Een succes werd het echter nooit, integendeel zelfs. Een uitleenbeurt aan Slavia Praag volgde en vorige zomer begon de Tsjech aan een avontuur in Indonesië, bij Persija Jakarta, waarna hij deze zomer richting de Cypriotische zon trok!

Michael Krmencik debuut Apollon Limassol

Net zoals andere ex-Club-spits Diaby, maakte Krmencik deze zomer zijn transfer. In zijn eerste match, een oefenwedstrijd tegen FK Inter Bratislava, toonde hij al meteen zijn waarde: in een 5-0 overwinning pakte hij uit met een goal en een assist. 

Michael Krmencik vertrekt uit Indonesië

Het huwelijk tussen Krmencik en Persija Jakarta was er ééntje van korte duur: op Instagram kondigde de spits aan dat hij na amper één seizoen vertrekt uit Indonesië. Krmencik vertrekt er via de grote poort, want in Indonesië was hij bijzonder geliefd en deed hij het lang niet slecht: hij stond er 23 keer op het veld en klokte uiteindelijk af op tien doelpunten. Dat zijn er zeven meer dan in zijn tijd in Brugge.

Bekijk hieronder één van de goals van Krmencik: 

Michael Krmencik als held ontvangen in Indonesië

Na zijn transfer werd Krmencik er trouwens als een held ontvangen. Gekke beelden zijn het:

Net binnen