AI! Club-speler wordt KAPOT gemaakt door eigen fans na interland: "He had a nightmare!"

Het is een ietwat bizar seizoen geweest voor Jack Hendry. Club Brugge nam de centrale verdediger vorige zomer over van KV Oostende en onder Philippe Clement groeide hij al snel uit tot een sterkhouder. Na enkele maanden verloor hij echter z'n basisplaats en onder Alfred Schreuder verdween hij al helemaal naar het achterplan, iets wat hij absoluut niet begreep. Uiteindelijk kopte hij blauw-zwart wel naar de titel én is hij nu vaste waarde bij Schotland. Al kende hij zaterdag geen al te leuke avond in de 'derby' tegen Ierland: Hendry werd aan de rust vervangen na een 2-0 achterstand, waarbij hij niet vrijuit ging bij de tweede goal. De Schotse fans hadden het zowat gehad met de Bruggeling. Vrouwlief zal hem moeten troosten thuis.

Tweets Jack Hendry

"De commentator vergeleek Jack Hendry met John Stones, maar de enige gelijkenis die ik zie, is dat ze beide een hoofd hebben."

"Jack Hendry is enorm zwak."

"Gelukkig is Jack Hendry ervan!"

"Ik hoop dat Jack Hendry nooit meer start voor Schotland. Hij probeert altijd de ster te zijn, maar hij is als zo'n vervelend ventje dat YouTube video's van zichzelf maakt."

"Het was een nachtmerrie voor Jack Hendry."

"Hoe kan iemand kijken naar Jack Hendry en hem vragen om uit te voetballen. Ik snap het niet. Hij doet goeie spelers er slecht uit zien."

Ook interessant