3 wedstrijden in 4 dagen! Belgisch toptalent scoort ANDERMAAL voor buitenlandse ploeg

Mika Godts is een 18-jarige winger van Ajax met een marktwaarde van €1 miljoen. De jonge Belg werd geboren in Leuven en ruilde begin 2023 KRC Genk in voor de Nederlanders. Bij Ajax wordt hij geleidelijk aan gebracht. Zo mocht hij dit seizoen al 124 minuten meespelen met de A-ploeg. De Belgische jeugdinternational komt wel voornamelijk uit voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, en daar doet hij het uitstekend!

Mika Godts vs Helmond Sport

Maandagavond stond Mika Godts voor zijn derde wedstrijd in amper vier dagen tijd. De 18-jarige winger begon vrijdag in de basis met Jong Ajax tegen Top Oss, viel een dag later in met de A-ploeg tegen Vitesse en stond maandagavond alweer in de basis in de Keuken Kampioen Divisie tegen Helmond Sport. Godts scoorde voor de derde keer op rij in de Keuken Kampioen Divisie en gaf verder nog een assist in de 4-1 zege tegen Helmond Sport, de ploeg van Bob Peeters. De jonge Belg scoorde in de eerste helft wel nog een owngoal die de bezoekers op voorsprong zette. Hoe dan ook, de Ajax-fans zijn wild van Belgische aanvaller en willen hem meer minuten zien maken bij de A-ploeg. In volgend artikel leggen we uitgebreider uit wie de jonge Mika Godts is.

Mika Godts Jong Ajax

Het is niet de eerste keer dat Mika Godts indruk maakt bij Jong Ajax:

Mika Godts bij Ajax

In de oefenpot met Ajax tegen Shakhtar Donetsk maakte Godts afgelopen zomer al indruk. De fans willen duidelijk dat hij meer minuten maakt voor de A-ploeg: