LOL! Tegenstander in Conference League daagt Anderlecht uit met meme op sociale media

RSC Anderlecht start volgende week aan haar Europese campagne. Op donderdag 4 augustus staat de heenwedstrijd op het programma, een week later de terugmatch in het kader van de derde voorronde van de Conference League. Met Esposito én Fabio Silva in de aanval? Dat moeten we nog afwachten. De tegenstander heet alvast Paide Linnameeskond uit Estland.

Conference League

De Estse club schakelde in de vorige rondes Dinamo Tbilisi en Aratat-Armenia uit. Paide Linnameeskond werd nog nooit kampioen van haar land en werd vorig seizoen derde in de Estse competitie. Op zich zou dit geen probleem mogen zijn voor paars-wit, want hun totale marktwaarde bedraagt slechts 3,53 miljoen euro volgens Transfermarkt. Hun eigen stadion biedt slechts plaats voor 768 toeschouwers. De prijzenkast telt één trofee, want vorig seizoen wonnen ze de beker na Kalju FC te kloppen in de finale. Anderlecht wil vol gaan voor de titel, benieuwd wat hun ambities zijn in Europa.

Paide Linnameeskond

Paide Linnameeskond pakte op sociale media uit met onderstaand bericht. We zien de gekende meme waar ze Anderlecht als volgend 'slachtoffer' zien. Hoogmoed komt voor de val? Alvast een leuke voorbode op de komende Conference League-confrontatie! "The train keeps moving", valt er te lezen. LOL!

Net binnen