Zorgen AA Gent en KV Mechelen voor spektakel in de play-offs?

In de Europe Play-offs strijden zes ploegen om een kans op het laatste Europese ticket in de wacht te slepen, maar in realiteit zijn het toch vooral AA Gent, KV Mechelen en STVV die een realistische kans op de eindwinst maken. Op speeldag 4 staat er met AA Gent – KV Mechelen dan een ook heel belangrijke wedstrijd op het programma.

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Vorm AA Gent

AA Gent begon uitstekend aan deze Europe Play-offs met een 5-1 overwinning tegen Standard en een 0-3 overwinning tegen Westerlo. Twee ploegen die momenteel wel helemaal onderaan het klassement bengelen. Tegen OHL liet Gent voor het eerst punten liggen. Aan den Dreef kwamen ze niet verder dan een 2-1, met dank aan Mathieu Maertens.

Vorm KV Mechelen

KV Mechelen won op de eerste speeldag wel van OH Leuven (2-3). Nadien leden ze een nederlaag (2-3) tegen STVV, het nummer drie in de stand. Vorige week leken ze alweer tegen een nederlaag aan te lopen, maar Mechelen zette een 0-2 achterstand tegen Westerlo recht met 3 goals in de tweede helft.

Voorbeschouwing AA Gent – KV Mechelen

Bij Mechelen kunnen ze dus met goede moed aan de belangrijke confrontatie met AA beginnen. Een 0-2 achterstand ophalen, dat doet namelijk altijd deugd. Dat terwijl AA Gent een pijnlijke nederlaag tegen OHL moet zien te verwerken.

Bovendien ligt de druk ook bij de thuisploeg. In principe moeten ze deze wedstrijd echt winnen, terwijl KV Mechelen toch iets meer respijt heeft. Gent kan bovendien ook de koppositie verliezen, want bij verlies sprinft KV Mechelen over de Buffalo’s.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Union SG – Club Brugge en KRC Genk - Anderlecht.