Genk pakt 7 op 9, maar zijn ze daarmee echt goed bezig?

Anderlecht heeft zich met haar zege tegen Union tot dé titelkandidaat van dit seizoen gekroond. Paars-Wit versloeg namelijk Union SG in de Brusselse derby en pakt zo de kop van het klassement. Dat was ondertussen ook al weer bijna 6 jaar geleden!

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Titelkandidaat Anderlecht

Bij het ingaan van deze speeldag bedraagt de voorsprong van Anderlecht 3 punten op Union en 5 punten op Club Brugge. KRC Genk hangt al op 7 punten. Als Paars-Wit dus deze wedstrijd kan winnen, schakelen ze de Limburgers zo goed als zeker uit. 10 punten ophalen in nog amper 6 wedstrijden in deze play-offs, dat wordt namelijk bijzonder moeilijk. Anderlecht weet dus wat haar te doen staat.

Voorbeschouwing Racing Genk – Anderlecht

Ook Racing Genk is uitstekend begonnen aan deze Champions’ Play-offs met 7 op 9. Samen met Club Brugge doet geen enkele ploeg momenteel beter. Toch verwachten we in deze wedstrijd net iets meer van Anderlecht, want ondanks de goede resultaten van Genk, moeten we hier toch een kleine kanttekening bij maken.

KRC Genk versloeg op de openingsspeeldag dan wel Union met 1-0, ondertussen weten we dat de Brusselaars echt niet in hun normale doening zijn. Ook de 0-1 overwinning tegen Antwerp is in principe niet om over naar huis te schrijven. The Great Old is namelijk ook niet goed begonnen aan deze play-offs met drie nederlagen op rij.

Cercle Brugge is op papier dan weer de makkelijkste tegenstander, maar tegen hen leed Genk in eigen huis wel haar eerste puntenverlies (1-1). Tegen Anderlecht volgt eigenlijk de eerste echte grote test voor Genk. Als ze winnen, behouden ze de aansluiting met de top, maar bij verlies zakken ze plots wel al heel ver weg.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Union SG – Club Brugge en AA Gent – KV Mechelen.