Verliest Union SG dit weekend de titel tegen Club Brugge?

De titelstrijd in de Jupiler Pro League is nu echt helemaal opengebroken. Union won met overmacht de reguliere competitie, maar in de play-offs verloren ze nu al drie keer na elkaar. Ook Anderlecht bleek een maat te sterk in de Brusselse derby en daardoor nam Paars-Wit de leiderspositie over. Union moet nu proberen om de meubelen te redden tegen Club Brugge, maar ook de West-Vlamingen zijn momenteel uitstekend bezig!

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

Union SG schiet te kort

Union SG leek bij het begin van de play-offs eindelijk eens op weg naar de titel, maar na 0 op 9 zitten ze echt wel in de hoek waar de klappen vallen. Op dit moment staat Union er bijzonder slecht voor. In de rangschikking staan ze nochtans nog steeds op een tweede plaats, maar de mentale tikken die de Brusselaars de afgelopen weken moesten incasseren…. Kom dat nog maar eens te boven.

Met Club Brugge als volgende tegenstander staat er bovendien nu al een alles of niets wedstrijd op het programma. Als Union namelijk verliest doet Blauw-Zwart haasje-over en zakken ze weg naar een derde plaats. Mathematisch kan het dan natuurlijk nog steeds, maar echt realistisch is het niet dat een ploeg na 0 op 12 nog kampioen speelt.

Vorm Club Brugge

Club Brugge begon met een gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle aan de Champions’ Play-offs, maar nadien hebben ze wel twee keer de ruimste overwinning van de speeldag behaald. Tegen Anderlecht wonnen ze met 3-1 en vorige week tegen Antwerp pakten ze uit met een 3-0 overwinning. Met 7 goals en amper 2 tegengoals doen ze het momenteel beter dan gelijk welke andere ploeg in deze poule.

Voorspelling Union SG – Club Brugge

Club Brugge is momenteel echt wel de ploeg in vorm. Ze behaalden net als Racing Genk 2 overwinningen en 1 gelijkspel, maar ze deden dat wel met veel meer overtuiging dan de Limburgers. Union en Antwerp zijn dan weer duidelijk de twee ploegen die het minst in vorm zijn. Vooral van de Brusselaars hadden we dit echt niet verwacht.

Terwijl we enkele weken geleden de titel nog volop toeschreven aan Union, moeten we momenteel echt wel onze kar keren. Tegen dit Club Brugge, mét zoveel druk, vrezen we dat Union niet plots het tij zal doen keren. Blauw-Zwart zou vanaf zondagavond wel eens een reële titelkandidaat kunnen worden als ze de drie punten tegen Union pakken.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: KRC Genk - Anderlecht en AA Gent – KV Mechelen.