Wie zijn de internationale topscorers aller tijden? Romelu Lukaku nog net niet in top 10

De vraag is niet of, maar wanneer Romelu Lukaku in de top tien van topschutters aller tijden zal komen. Op moment van schrijven zit hij aan 77 goals in 110 matchen. Met twee goals heeft hij genoeg om zich in de top tien te nestelen. Maar wie staat verder in dat mythische lijstje? Een overzicht.

Internationale topschutters aller tijden

De top 10 internationale topschutters aller tijden zijn: Cristiano Ronaldo (Portugal), Ali Daei (Iran), Lionel Messi (Argentinië), Sunil Chhetri (Indië), Mokhtar Dahari (Maleisië), Ferenc Puskas (Hongarije), Ali Mabkhout (Verenigde Arabische Emiraten), Robert Lewandowski (Polen), Godfrey Chitalu (Gambia) en Neymar (Brazilië). Hussein Saeed (Irak), Pelé (Brazilië) en Romelu Lukaku (België) staan daar net onder. Lukaku is wel de all-time topschutter van de Rode Duivels.

Romelu Lukaku topschutter Rode Duivels

Het staat vast dat Romelu Lukaku binnenkort in het lijstje van internationale topschutters zal nestelen. Met amper twee goals staat hij alvast in de top tien. En daarna kan hij alleen maar verderop klimmen. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Sunil Chhetri, Robert Lewandowski en Neymar zijn de enige nog actieve spelers in dit lijstje, dus dat maakt het er alleen maar gunstiger op.

internationale topschutters aller tijden

Ook interessant