Club-fans vol lof voor één man na overwinning tegen Bodø/Glimt: "Machtig goede speler!"

Club Brugge speelde tegen Bodo/Glimt een redelijke eerste helft waarin het wel de dominante ploeg was en ook één keer wist te scoren. Daarmee zette blauw-zwart al een grote stap richting groepswinst in de Conference League. Dat zou betekenen dat het de volgende ronde mag overslaan en rechtstreeks doorstroomt naar de zestiende finales. Daarvoor moest het wel nog de tweede helft overleven...

De Cuyper vs Bodø/Glimt

Ook in de tweede helft was Club meteen gevaarlijk met een schot van Igor Thiago. Rond minuut 55 maakt Club-verdediger Mechele een fout binnen de zestien meter en gaf hij dus een penalty weg. Pellegrino zette die gretig om en zette de Noren terug gelijk. Club was totaal niet van slag en Igor Thiago zette meteen terug de voorsprong op het bord. De Cuyper zorgde voor de knappe overlap en trok de bal terug richting Thiago die de doelman kansloos liet. Het werd uiteindelijk ook nog 3-1 via Mechele op corner. Hij kopt de hoekschop van Skoras binnen en zet zo zijn penaltyfout een beetje recht. In de eerste helft was het Antonio Nusa, maar in de tweede periode kreeg Maxim De Cuyper erg veel lof. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties van Club-fans voor de gelegenheidsrechtsachter: