Kijkend Europa ziet één speler uitblinken bij Club Brugge vs Bodø/Glimt: "He is him!"

Club Brugge mocht zich donderdagavond opmaken voor de laatste Conference League-wedstrijd in de groepsfase. Blauw-zwart was al gekwalificeerd voor de volgende ronde, maar kon door de tegenstander van donderdagavond, Bodø/Glimt uit Noorwegen, van groepswinst weerhouden worden. De eerste plek in de groep geeft recht op een ronde overslaan.

Nusa vs Bodø/Glimt

De eerste grote kansen van het duel vielen na negen minuten. Igor Thiago trapte de bal vanuit een scherpe hoek voorlangs. Het was even wachten op de openingsgoal, maar na 26 minuten viel die dan toch. Antonio Nusa bekroont een goeie dribbel met een fantastisch doelpunt. Zo staat Club een stapje dichter bij groepswinst. Vlak voor rust leek Igor Thiago de 2-0 binnen te koppen, maar hij stond buitenspel op de voorzet van De Cuyper. Heel wat voetbalfans van over heel Europa keken naar de wedstrijd en zagen Antonio Nusa flitsen en scoren. Voetballfitsen zette enkele reacties op een rij: