Belgische fans zien 1 zwakke schakel na 1-1 ruststand vs Zweden: "Wat willen we ook met hem?"

De Rode Duivels staan aan de rust 1-1 gelijk tegen Zweden. De bezoekers kwamen op voorsprong via Gyökores, maar in minuut 31 scoorde Romelu Lukaku de gelijkmaker. Bij de tegengoal gingen er enkele Belgen in de fout. Eerst was er Bakayoko met een slechte inspeelpass, Tielemans die zijn tackle zag mislukken en ten slotte Vertonghen die te gemakkelijk naar de grond ging om te sliden. Hoe dan ook, de 'trage' Jan Vertonghen krijgt veel kritiek op sociale media na zijn - volgens zijn landgenoten - zwakke eerste helft. Voetbalflitsen kon heel wat negatieve tweets bundelen. Opvallend, want tegen Oostenrijk behoorde hij nog tot één van de uitblinkers.