LOL! Vermeeren zingt als debutant voor groep Rode Duivels... En kiest voor géniaal liedje (VIDEO)

Het gaat de laatste tijd hard in de carrière van Arthur Vermeeren. Een dik jaar geleden was hij voor velen nog een nobele onbekende, maar ondertussen staat hij te boek als één van de grootste talenten in Europa én maakte hij tegen Oostenrijk zijn debuut voor de Rode Duivels. En je weet hoe dat gaat als er nieuwe gezichten toekomen bij een club of nationale ploeg. Dan moeten ze uiteraard een liedje zingen voor heel de groep. Dat was voor de Antwerp-middenvelder niet anders.

Arthur Vermeeren ik zag twee beren broodjes smeren

Arthur Vermeeren moest afgelopen weekend voor heel de groep zingen en dat werd uiteraard op social media gezet. Niemand minder dan Romelu Lukaku was er als de kippen bij om alles te filmen en van commentaar te voorzien. Ook hij moest hard lachen toen Vermeeren op de proppen kwam met het liedje: 'Ik zag twee beren broodjes smeren'. Luister hieronder zeker even mee. Vooral de reacties zijn grappig.

@voetbalflitsen.be Gelukkig kan onze Arthur Vermeeren goed voetballen... 🤣🐻 #fouryoupage#fyp#yourpage#footballvideo#rodeduivels#belzwe#arthurvermeeren#vermeeren#antwerp♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België