Terrein en kantine van 2de Provincialer lopen onder water: horrorscenario van 2010 vermijden!

VV Volkegem is een Oost-Vlaamse club uit Tweede Provinciale. Over hun sportieve prestaties valt dit seizoen weinig te vertellen, helaas wel over het extra-sportieve. Door de vele regenval in de provincie staat het veld én de kantine namelijk deels onder water. In december 2010 stond de kantine al eens anderhalve meter hoog, dus dat scenario willen ze absoluut niet nog eens meemaken. Laat ons hopen dat ze verder bespaard blijven en er niet teveel schade is!

VV Volkegem regenval

Volkegem is een deelgemeente van Oudenaarde, een stad in Oost-Vlaanderen. Hoewel het kleine dorpje slechts een 1.500 tal inwoners heeft, beschikt het wel over een succesvolle voetbalclub. Het plaatselijke VV Volkegem draait namelijk vlot mee in de middenmoot in Tweede Provinciale nadat het vorig seizoen in een reeksje lager kampioen werd en geschiedenis schreef. Tijdens de winterstop brak echter het noodlot toe: door de vele regenval is het terrein en de kantine onder water aan het lopen. Dat blijkt uit onderstaande foto's op sociale media. Wij duimen alvast op een goede afloop!

VV Volkegem 2de Provinciale

VV Volkegem is een Oost-Vlaamse club met de clubkleuren blauw en geel. Twee seizoenen geleden konden ze zich pas op de laatste speeldag verzekeren van het behoud in Derde Provinciale, maar vorig seizoen werden ze tegen alle verwachtingen in kampioen. De eerste promotie in exact 30 jaar betekende ook dat de club geschiedenis schreef. Dit seizoen draaien ze met een negende plek trouwens vlot mee in Tweede Provinciale. In 2010 liep de kantine door de regenval al eens onder (toen stond het water 1,5 meter hoog), laat ons hopen dat dit scenario deze keer wordt vermeden. De club zal naar alle waarschijnlijkheid in de nabije toekomst wel een kunstgrasveld in gebruik kunnen nemen, zo zal het terrein er alvast minder onder lijden.

Het moment waarop VV Volkegem vorig seizoen de titel vierde:

Natuurlijk werd er een stevig feestje gebouwd:

Ook interessant