Antwerp-fans ontevreden over 1 man na 1ste helft vs Genk: "Wat een drama"

De sfeer zat er goed in bij aanvang van het duel tussen Antwerp en Genk. De nummer drie neemt het deze zaterdagavond op tegen de huidige nummer vier in de Champions' play-offs, maar beide teams kenden een verschillende start van de play-offs. Antwerp verloor met 1-0 bij Anderlecht terwijl Genk voor de tweede keer dit seizoen won van leider Union SG. Wie pakt vanavond de drie punten?

Gebeurtenissen eerste helft

Het eerste gevaar kwam langs de kant van Genk. Senne Lammens moest meteen paraat staan op het schot met links van El Hadj. Iets na het halfuur voorziet Genk-spits Tolu Arokodare ons van een mooi staaltje techniek. Het schot dat volgt is echter een opwarmertje voor Lammens. Net voor rust is het dan toch prijs voor de gevaarlijkste ploeg van de eerste helft. El Hadj krult de bal met rechts in de rechterbovenhoek. Het doelpunt doet denken aan de goal die Kevin De Bruyne eerder op de dag maakte tegen Crystal Palace. Zo gaan de Limburgers met een voorsprong rusten.

Het viel enkele Antwerp-fans op dat scheidsrechter Lothar D'hondt vaak in het nadeel van Antwerp fluit. Ze lieten hun ongenoegen merken op X. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

Meer lezen over Antwerp-Genk? Klik hier!