RSCA-fans zien één negatief aspect ondanks 2-0 overwinning vs Cercle: "Het eist z'n tol"

In de tweede helft tussen Anderlecht en Cercle Brugge hoopte paars-wit de voorsprong verder uit te breiden om zo de laatste wedstrijd van 2023 winnend af te sluiten. Na een sterke eerste helft wilde Cercle Brugge hun spel ook bekronen met een doelpunt en de daarbij horende punten. Anders Dreyer scoorde de enige goal in de eerste 45 minuten, dat volgens de fans erg lang werd gecontroleerd op buitenspel. RSCA zag zowel Sardella als Dolberg geblesseerd uitvallen in de eerste helft.

Blessures Anderlecht

Na zeven minuten spelen in de tweede periode was het invaller Luis Vazquez die de 2-0 tegen de touwen schoot. Yari Verschaeren was degene die de Argentijn uitstekend alleen op weg naar het doel verstuurde. Wat opviel, waren de vele blessures aan RSCA-kant. Zowel Dolberg als Sardella vielen uit in de eerste helft en ook Thomas Delaney moest in de tweede helft het veld geblesseerd verlaten. De spoeling achterin is al dun en deze blessures helpen niet mee. Ondanks de overwinning maken de Anderlecht-fans zich toch zorgen en vragen ze om enkele transfers in de winter. Ze geven op X ook verscheidene redenen voor de vele uitvallers: