PURE WAANZIN: aanrijdingsformulier na ongeval OHL-speler Kiyine gaat viraal, zelden gezien...

Dat Sofian Kiyine donderdagavond een spectaculair ongeval meemaakte, is natuurlijk geen primeur meer. De voetballer van OH Leuven reed in Flémalle (provincie Luik) zo'n 200 kilometer per uur, remde niet bij een rondpunt en vloog met zijn auto door de lucht, om uiteindelijk in een sporthal te belanden. Een groot drama werd vermeden, want op het moment van het ongeval waren alle sportende kinderen net naar de kleedkamers gegaan.

Sofian Kiyine incident

De 25-jarige Sofian Kiyine is buiten levensgevaar en zou er slechts enkele breuken aan overgehouden hebben. Hieronder zie je beelden van dit bizar en spectaculair incident. Er loopt momenteel een onderzoek naar hoe en waarom dit is kunnen gebeuren.

@voetbalflitsen Gelukkig vielen er geen slachtoffers… 😳 #fyp#foryourpage#foryoupage#football#footballvideos#ohl#ohleuven#oudheverleeleuven#jpl#jupilerproleague#proleague♬ WTF - Nightcore

Aanrijdingsformulier

Voetbalflitsen kon exclusief het aanrijdingsformulier bemachtigen. Of met andere woorden: een weergave van hoe het incident er ongeveer uitzag en wat de schade is.

sofiane kiyine aanrijdingsformulier

Ook interessant