HARD! Marc Degryse stelt dit combined XI samen voor Union-Club Brugge ... geen plek voor Lang en CDK!

Het is money time in de Jupiler Pro League. Zowel zondag als woensdag staan leider Union en eerste achtervolger Club Brugge tegenover elkaar. Het verschil tussen beide clubs is amper drie punten en met nog maar vier wedstrijden voor de boeg gaat het nog enorm spannend worden in onze hoogste voetbalklasse. Voor deze topper maakten Marc Degryse en Jan Mulder hun combined XI van de twee clubs. Bij Jan Mulder zijn er niet echt verrassingen, maar opvallend is dat Marc Degryse geen basisplaats heeft voor Lang en De Ketelaere. 

Combined XI Marc Degryse en Jan Mulder

Marc Degryse werkt al jarenlang als analist en heeft vaak een uitgesproken mening. Dit keer werd hem gevraagd om een team te maken met de beste spelers van Union en Club Brugge. In doel koos hij voor Mignolet met voor hem Nsoki en Mata van Club Brugge en revelatie Burgess van de fiere leider. De flanken zijn mooi in evenwicht met op links Lapoussin en rechts de Brugse winteraankoop, Skov Olsen. Het middenveld ziet er zeer solide uit, daar kiest Degryse voor Nielsen, Teuma en Vanaken. 

Geen plaats voor Noa Lang en Charles De Ketelaere

Voorin zien we enkele verrassingen. Marc Degryse kiest resoluut voor Undav en Vanzeir, dat wil zeggen dat er geen plaats is voor Lang en De Ketelaere. Zo zien we dat Degryse kiest voor een ploeg met zes spelers van Union en met maar vijf Bruggelingen. Jan Mulder kiest voor dezelfde verhouding, maar hij heeft net wel plaats voor zowel De Ketelaere als voor Lang. Verschillende meningen bij beide analisten. 

Ook interessant