Kijk LIVE naar alle matchen in de Bundesliga, La Liga, Ligue 1 of de Proximus League via Unibet TV!

Unibet TV

Via Unibet TV gratis wedstrijden live kijken? Unibet TV zendt verschillende topwedstrijden gratis uit. Je kunt Unibet TV kijken wanneer je geld stort op jouw Unibet rekening. Maak gebruik van een welkomstbonus (tot 200 euro), waardoor het nog aantrekkelijker wordt om via Unibet van live streaming te genieten.

Unibet zendt voetbalwedstrijden uit van alle niveaus, maar ook kleinere tennistoernooien, schaakwedstrijden of een potje squash. 

>> Registreer om te genieten van Unibet TV

Hoe werkt Unibet TV?

Unibet TV is een service die Unibet haar geregistreerde leden gratis kan aanbieden om de speelervaring zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het is niet verplicht om geld in te zetten wanneer je van Unibet TV gebruikmaakt. De aankomende sportevenementen worden zichtbaar in de kalender, welke je gemakkelijk in jouw Unibet account kunt terugvinden. Je kunt de verschillende live events filteren om te zien wanneer jouw favoriete evenementen plaatsvinden. Unibet TV biedt een gemiddelde beeldkwaliteit, Unibet TV kun je zowel per mobiel als via de computer of tablet gebruiken. Vink ‘Unibet-TV’ aan bij de kalender om te zien wanneer er evenementen staan gepland die je live kunt bekijken.

Een account aanmaken voor Unibet TV

Ben je er klaar voor om van Unibet TV te genieten? Volg de onderstaande stappen om een account aan te maken, een welkomstbonus (tot 200 euro) te ontvangen en om direct te genieten van alles wat de Unibet TV service jou biedt. Doorloop de onderstaande stappen om je gratis te registreren als Unibet lid. 

  1. Ga naar deze link
  2. Vul jouw gegevens in bij Unibet en maak een account aan
  3. Vul jouw Unibet account met saldo via iDEAL, Creditcard, bankoverschrijving of anders
  4. Klik bij ‘Wedden’ (‘Betting’) op ‘Live wedden’ (‘Live betting’)
  5. Selecteer jouw favoriete sportevenement en geniet

Moet je betalen voor Unibet TV?

Unibet TV is gratis, je hoeft hier niets voor te betalen. Leden van Unibet kunnen gratis gebruikmaken van Unibet TV en hoeven geen extra vergoeding voor deze service te betalen. Heb je de laatste 24 uur een weddenschap geplaatst en heb je geen saldo meer op jouw Unibet account? Dan kun je nog steeds gratis live streamen. 

Kan je Unibet TV kijken zonder saldo?

Neen, er moet saldo op jouw Unibet acount staan om gebruik te maken van de gratis streaming service van Unibet. Heb je geen saldo op jouw account, maar de afgelopen 24 uur wel een weddenschap geplaatst? Dan kun je Unibet TV ook gebruiken.

Tijdsverschil tussen Unibet TV en een live evenement

Unibet TV zendt in de meeste gevallen uit met enkele seconden vertraging. De wedstrijdstatistieken kun je met een minieme vertraging waarnemen, nog voor het in beeld komt bij de live streaming. De snelheid van jouw internetverbinding kan invloed hebben op het tijdsverschil tussen een live evenement en Unibet TV.

Jouw unieke ervaring met Unibet TV

Unibet geeft haar gebruikers een unieke ervaring met Unibet TV en live mogelijkheden die met deze service samenhangen. Unibet bestaat al meer dan vijftien jaar en heeft in deze jaren haar naam waargemaakt als het gaat om de live ervaring die je bij deze online bookmaker gaat ervaren. Unibet TV maakt het mogelijk om live te wedden en tegelijk van de wedstrijd te genieten. Sport kijken is een hobby van velen, maar Unibet TV maakt jouw ervaring completer en spannender dan ooit. Via de onderstaande link kun je jouw account aanmaken op Unibet en van start met Unibet TV om live evenementen mee te maken.

Aan de slag met Unibet TV en genieten van de spanning en sensatie >>

Live voetbal via Unibet TV

Unibet TV maakt het mogelijk om naar top competities te kijken van over de hele wereld. Kijk naar verschillende competities van verschillende niveaus via Unibet te bekijken. Grote competities uit onder andere Spanje, Italië, Frankrijk en Engeland (FA Cup) zijn eenvoudig te bekijken via Unibet TV.

Live en gratis voetbal streamen met Unibet TV >>