Geld is geen probleem: ex-Rode Duivel toont zijn eigen homecinema op Instagram Story (VIDEO)

Ken jij Ilombe Mboyo nog? De Belg die geboren werd in Kinshasa speelde meer dan 250 wedstrijden in onze Jupiler Pro League en daarin was hij goed voor 88 doelpunten. Echt een trouwe voetballer kunnen we de spits niet noemen, want doorheen zijn carrière belandde hij bij zéér veel clubs. In België speelde hij voor onder ander KAA Gent, Kortrijk, Cercle Brugge, STVV, Charleroi en hij mag zichzelf zelfs een ex-jeugd-speler van Club Brugge noemen. Momenteel speelt hij voor USRL Visé.

Homecinema Ilombe Mboyo

Zijn vele doelpunten in de Jupiler Pro League zorgden ervoor dat hij zelfs twee wedstrijden met de Rode Duivels mocht spelen. Daarin kwam hij niet tot scoren. Die wedstrijden dateren al van 2012 en daarmee zijn al veel mensen vergeten dat hij net zoals Bakkali en De Laet ooit het shirt van onze nationale ploeg droeg. De spits bleef ons maar verbazen en dat deed hij nu opnieuw via zijn Story op Instagram. Daar toonde hij zijn hoogstpersoonlijke homecinema. Een geweldig hebbeding! 

@voetbalflitsen.be Ilombe Mboyo heeft zijn eigen homecinema 😵 #fy#foryou#foryoupage#jpl#homecinema#mboyo#pourtoi#money#vf#voetbalflitsen♬ Money, Money, Money - Rajaton

Doelpunt Ilombe Mboyo

In het verleden scoorde de aanvaller enkele héérlijke pareltjes!