Brecht Dejaegere noemt opvallende titelkandidaat: "Ik zie niet veel andere ploegen..."

Brecht Dejaegere was maandagavond te gast in Extra Time. De middenvelder van MLS-club Charlotte is dezer dagen in België en kwam maar al te graag naar de voetbaltalkshow van Filip Joos. Het moet gezegd zijn, Dejaegere maakte een goede indruk en was een verrijking aan tafel. Toen naar hem gevraagd werd welke club hij als grootste titelkandidaat in België zit, noemde hij zijn ex-club KAA Gent.

KAA Gent titelfavoriet

KAA Gent staat dit seizoen derde in de Jupiler Pro League met 27/42. Afgelopen zondag domineerden ze tegen Anderlecht, maar bleven ze op een 1-1 gelijkspel hangen. Hoewel de Buffalo's al zeven punten achterstaan op revelatie Union, noemt Brecht Dejaegere zijn ex-club als grootste titelfavoriet dit seizoen. Op zich niet zo onlogisch, want Gent is de enige club die nog maar één keer verloor dit seizoen en brengt ook aantrekkelijk voetbal.

Brecht Dejaegere Gent kampioen

“Ik zei het nog afgelopen weekend. Als ik de match van tegen Anderlecht bekijk dan denk ik dat - voor mij - Gent het meest kans maakt om kampioen te spelen. Ik vind dat ze met zoveel vertrouwen en automatismen spelen, dat ik op dit moment niet veel andere ploegen zie…”, aldus Brecht Dejaegere. De Belgische middenvelder maakte ook de eerste titel ooit mee van de Buffalo's. Het zou voor hem dan ook leuk zijn dat zijn ex-club nog eens kampioen wordt. Verder in Extra Time liet Dejaegere zich ook uit over de Club Brugge-fans in de derby.

brecht dejaegere gent extra time

Brecht Dejaegere heeft natuurlijk een verleden bij KAA Gent:

Ook interessant