Maak kennis met Pauline Delang: spits van KV Mechelen en grote Anderlecht-fan

Pauline Delang is 21 jaar oud en speelt bij de damesploeg KV Mechelen B. Op vijfjarige leeftijd begon ze al met voetballen en dat was bij de Stormvogels Haasrode. Ze kan niet alleen voetballen, maar ook basketbal behoort tot haar kwaliteiten: ze speelde vijf jaar voor de Notre Dame Blue Tigers Leuven en ze maakte toen deel uit van de Vlaams-Brabantse selectie. Toen ze twaalf jaar was, ging ze voetballen bij Wijgmaal en in 2016-2017 werd ze kampioen met haar team. Ze was toen topschutter en goed voor 57 (!) doelpunten. 

Pauline Delang

Momenteel voetbalt Pauline Delang bij de damesploeg van KV Mechelen B. Ze staan op de tweede plek en het is een nek aan nek race met Westerlo. Het seizoen is nog zeker niet voorbij dus alles kan nog gebeuren. Naast haar voetbal is ze ook nog eens een student aan de AP-hogeschool van Antwerpen waar ze vastgoed studeert. Pauline Delang is overigens een grote fan van RSC Anderlecht, dat konden we op haar Instagram-profiel zien. Ze bezoekt regelmatig het stadion, en moedigt altijd haar favoriete team aan.

Instagram-foto's

Wij bij Voetbalflitsen bundelden enkele foto's van haar Instagram bij elkaar voor jou. Momenteel heeft ze 1.180 volgers op haar account.

Ook interessant