Goalgetter van promovendus ook topschutter in Tweede Nationale, vorig seizoen 27 stuks

Mart van de Gevel is een pareltje in de Belgische Tweede Nationale. Vorig seizoen was hij topschutter van alle nationale reeksen samen. Hij maakte maar liefst 27 goals in 28 wedstrijden en daarmee is hij dus de ultieme topschutter van de nationale reeksen.Ook dit seizoen is de Nederlander goed bij schot

Mart van de gevel topschutter 

Bij promovendus Wezel Sport scoorde de spits namelijk al veertien keer en staat hij daarmee ook gedeeld eerste in de topschutterslijst samen met Dylan Seys, die evenveel keer de netten trof. Daarmee draait Wezel Sport in de linkerkolom mee van Tweede Nationale. Het staat achtste met 24 punten uit zeventien wedstrijden en heeft daarmee elf punten minder dan leider Sporting Hasselt, de club van Sam Kerkhofs en Rik Verheye.

Doelpuntenmachine

Dat Mart Van De Gevel een neus heeft voor doelpunten zou opzich algemeen geweten moeten zijn. De 33-jarige Nederlander speelde al voor heel wat Nedelandse clubs en ook door wist hij vaak te scoren. Zo maakte hij bij de Nederlandse club UNA Veldhoven 55 goals op 106 wedstrijden. Toch ook zeer fraai! We wensen hem alvast nog heel wat doelpunten toe! 

Een van de vele goals tijdens de carrière van Van de Gevel:

Ook interessant