JPL-fans ergeren zich aan 1 iemand in #CERANT: "Die uitspraken van hem!"

Op zondagmiddag mochten de nummers vijf en zes in de Champions' play-offs het tegen elkaar opnemen. Cercle Brugge pakte in de eerste drie wedstrijden al vijf punten, terwijl de Antwerpenaren nog geen enkel pakt verdienden en ook nog niet wisten te scoren. Beiden hopen nog op de vierde plek om zo nog kans te maken op Europees voetbal.

Gebeurtenissen eerste helft

Cercle Brugge, spelend in een retrotenue voor hun 125ste verjaardag, startte de wedstrijd het scherpst. Toch is het de Cercle-doelman Warleson die als eerste echt in actie moet komen op een schot van Vincent Janssen. Rond het halfuur was er even appel voor een penalty langs Antwerp-kant, maar scheidsrechter Nathan Verboomen vond het te licht. De beste kans voor Cercle konden we pas in de 40ste minuut optekenen, maar Denkey laat de mogelijkheid liggen. Net voor rust komt van der Bruggen nog dicht bij een voorsprong voor groen-zwart.

Een spektaculaire eerste helft was het allerminst, dus ook op X zochten JPL-fans naar andere zaken om over te praten. Eén zo'n thema was het commentaar van Bob Peeters. Lees hieronder enkele reacties:

Gisteren werd er ook al een wedstrijd in play-off 1 gespeeld.