Club-fans razend op één man ondanks winst vs RSCA: "Stop ermee, aub!"

Club Brugge toonde in de eerste helft tegen Anderlecht een heel ander gezicht dan in de eerste helft tegen de stadsrivaal Cercle Brugge van vorige week. Blauw-zwart leek hongerig en kwam vroeg op voorsprong. Anderlecht kreeg dan weer geen voet aan de grond en onderging de wedstrijd. Bijna alle kansen in de eerste periode waren van Brugse makelij. Kunnen de mannen van Hayen de overwinning over de streep trekken?

Gebeurtenissen tweede helft

Net na het uur zien we het eerste gevaar in de tweede helft. Onyedika krijgt de bal van Skoras en trapt vanuit de tweede lijn, buiten bereik van Schmeichel in de rechteronderhoek. Anderlecht is na zeventig minuten dan ook voor het eerst gevaarlijk in de tweede periode, maar de omhaal van Dolberg vindt het kader niet. Ook Amuzu creëerde even later een grote kans, maar Jackers stond goed op te letten. Op het einde van de wedstrijd doet Onyedika er nog een doelpuntje bij voor de 3-0. Dreyer maakt er twee minuten later nog 3-1 van, maar dat is enkel een doelpunt voor de statistieken.

Ondanks de overwinning vloekten de Club-fans weer op Igor Thiago die enkele gigantische kansen liet liggen. Sinds de overeenkomst met Brentford rond zijn transfer naar Engeland, scoort hij nog nauwelijks. De Club-fans waren vocaal op X:

Bekijk hier wat in de eerste helft hét discussiepunt was!