Een interessant duel tussen ploegen in vorm Genk en Cercle

Racing Genk is duidelijk als snelste uit de startblokken van de Champions’ Play-offs vertrokken. De Limburgers pakken maar liefst 6 op 6 tegen Antwerp FC en Union Sint-Gillis en doen daardoor plots weer mee voor de prijzen. Zaterdagavond nemen ze het op tegen Cercle Brugge, een ploeg die het met 4 op 6 ook tegen alle verwachtingen in uitstekend doet.

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm KRC Genk

KRC Genk moest tot op de laatste speeldag knokken voor een plaats in de Champions’ Play-offs. Ze verzekerden zich van een ticket dankzij de nu al beruchte salonremise tegen Westerlo. Op dat moment stonden ze op maar liefst 23 punten van leider Union. Een kloof die eigenlijk niet meer te dichten valt, maar na de halvering van de punten én een dubbele overwinning naderen ze plots tot op vijf punten.

Vorm Cercle Brugge

Ook Cercle Brugge maakt in deze Champions’ Play-offs een bijzonder goede indruk. In de beladen derby tegen stadsrivaal Club Brugge sleepten ze een 1-1 gelijkspel uit de brand. Vorige week stond het al 0-2 na amper zes minuten voetballen tegen Union SG. De competitieleider slaagde er nog in om twee keer te scoren, maar het slotoffensief kwam veel te laat. Eindstand 2-3.

Het was ondertussen al tien duels geleden dat Cercle nog eens kon winnen van Union. De laatste zege dateert zelfs al van in tweede klasse. Het mag duidelijk zijn dat ook Cercle een niet te onderschatten tegenstander wordt in deze play-offs.

Voorspelling KRC Genk – Cercle Brugge

Met twee ploegen die momenteel in vorm zijn, lijkt ons de sterkste ploeg op papier het meest aanspraak te maken op de overwinning. Dat is dan ook overduidelijk Racing Genk, dat bovendien ook nog eens het thuisvoordeel op zak heeft.

Cercle zal zich echter niet zomaar gewonnen geven. Zij hebben in principe hun doel al behaald door de Champions’ Play-offs te halen. Alles wat er nu bij komt is mooi meegenomen. Ook bij Genk zullen ze bij aanvang niet veel meer verwacht hebben van deze play-offs, maar nu ze plots toch weer zicht op de titel krijgen, zal de stress er geleidelijk aan beginnen insluipen. We verwachten daarom een interessante wedstrijd met hopelijk heel wat doelpunten.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Club Brugge - Antwerp en Anderlecht – Union SG.