Belgisch jeugdtalent maakt indruk en scoort opnieuw voor Jong Genk in de CPL...amper 16 jaar

Het vergaat Jong Genk dit seizoen nog niet al te gemakkelijk in de Challenger Pro League. Na elf speeldagen staan de beloften van KRC Genk met evenveel punten als wedstrijden op een schamele dertiende plaats. Een lichtpunt voor de jonge Limburgers zijn wel de vele talenten die dit seizoen al hun neus boven water staken, zo ook Robin Mirisola. De jonge Belg maakte vrijdagavond weer indruk tegen RFC Luik. 

Robin Mirisola Jong Genk vs RFC Liège

We volgen Robin Mirisola al een tijdje bij Voetbalflitsen, en waren daarom ook blij om te zien dat hij gisteren weer indruk wist te maken bij Jong Genk. De jonge Belg mocht 45 minuten invallen in de thuismatch tegen RFC Luik, maar kon een verlies niet helpen voorkomen. Jong Genk verloor met 2-3 en daarmee lijkt de goede seizoensstart volledig uitgewist. Jong Genk begon namelijk goed aan de competitie met een 6/6, maar daarna verwaterde het volledig bij de Limburgers. 

Jong Genk begon vrijdagavond nochtans sterk aan de wedstrijd, maar kwam al snel op een 0-2 achterstand. Genk kon uiteindelijk in minuut 87 wel de aansluitingstreffer maken via Adedeji-Sternberg, maar kreeg amper twee minuten later het deksel volledig op de neus door een derde goal van de Luikenaren. Robin Mirisola gaf de hoop op een mirakel nog niet op en wist in minuut 90+1 de 2-3 binnen te knallen. Het is dit seizoen zo al de derde goal van de jonge spits, die ook al één assist wist af te leveren. 

Bekijk hieronder de samenvatting van Dender-Jong Genk van vorige maand, een match waarin Mirisola ook indruk maakte...

Ook interessant