NIET te stoppen! Voormalige Rode Duivel gaat aan de slag in ... Tweede Provinciale!

De 34-jarige Marvin Ogunjimi kende al heel wat clubs in zijn carrière. De aanvaller kende zijn gloriejaren bij Racing Genk waar hij de Beker van België won en ook landskampioen werd. Sindsdien zat zijn carrière een beetje op een zijspoor. Hij vertrok daarna naar RCD Mallorca wat helemaal geen succes werd. Hij speelde er maar amper zeven wedstrijden en werd vervolgens uitgeleend aan Standard, Beerschot en ook nog OH Leuven. Hij beleefde daarna nog avonturen in Noorwegen, Zuid-Korea, Thailand, Albanië, Kazachstan, Nederland, Wit-Rusland, Vietnam en daarna ook nog in de amateurreeksen van België.

Marvin Ogunjimi

Nu verlaat Ogunjimi RAEC Mons en trekt hij naar Tweede Provincialer Nielse. Dit is zijn achttiende club in het betaalde voetbal. Opvallend: in april nam de op dat moment Vierde Provincialer het stamnummer van Rapid Leest over, waardoor de club vanaf dit seizoen in Tweede Provinciale zal spelen. Ogunjimi zal dus voor het behoud moeten zorgen. Hopelijk boekt hij nu meer succes, want in 2012 greep hij nog naast een ticket voor het EK.

In deze video zien we Marvin Ogunjimi enkele doelpunten maken voor de Rode Duivels tijdens de EK-kwalificatiecampagne van 2012. Hij scoorde in totaal vijf doelpunten voor België in zeven wedstrijden.

Ook interessant