Rode Duivel is ZWAAR onder de indruk van Club Brugge: "Zouden top 5 spelen in Bundesliga"

We kunnen het ons momenteel nog amper voorstellen, maar waar is de tijd dat Club Brugge meer dan tien jaar moest wachten op een nieuwe titel? Zoveel jaar later zijn de machtsverhoudingen serieus veranderd: Club Brugge werd afgelopen seizoen voor de derde keer op rij en vierde keer in vijf jaar kampioen. En dat werd traditiegetrouw goed gevierd door de fans. Ook Rode Duivel en ex-speler Thomas Meunier is onder de indruk. Hij denkt dat het huidige Club Brugge zomaar top vijf zou spelen in de Bundesliga.

Thomas Meunier Club Brugge top vijf Bundesliga

"Club Brugge is niet alleen in België een topclub. Op hun huidige sterkte kunnen ze de top vijf van de Ligue 1 of de Bundesliga halen.", liet Thomas Meunier optekenen. De Rode Duivel, die onlangs in het huwelijksbootje stapte, kan het uiteraard als een van de beste inschatten. Hij speelde bijna 200 duels voor Club Brugge en nadert ondertussen ook al de 60 voor Borussia Dortmund.

Meunier Club Brugge top vijf bundesliga

Thomas Meunier Antwerp Club Brugge

Eerder was Meunier al zeer lovend over de werking bij blauw-zwart: “Als je ziet dat ze nu weer kampioen worden, zonder te forceren en met veel accidents de parcours en te grabbel gegooide punten onderweg, kan je alleen maar besluiten dat ze wel een heel grote kloof hebben geslagen. Het is niet anders: Anderlecht acteert middelmatig, Standard heeft een volslagen wederopbouw nodig, Gent en Genk rijden een wisselvallig parcours. Wie, behalve misschien Antwerp, ontwikkelt zich nog positief in het Belgische voetbal?", liet hij weten.

Volgens Meunier kan enkel Antwerp Club kloppen