JPL-fans hebben verschillende meningen over Warleson in #CERANT

De eerste helft tussen Cercle Brugge en Antwerp had vrij weinig te bieden. Namens Cercle kregen Denkey en van der Bruggen beiden een kans, voor Antwerp besloot Janssen in de beginfase op Warleson. Groen-zwart zal haar 125ste verjaardag willen vieren met drie punten, terwijl Antwerp eindelijk punten wil pakken in de Champions' play-offs.

Gebeurtenissen tweede helft

De eerste grote kans van de tweede helft viel langs groene kant. Antwerp-doelman Lammens stak een handje tussen een voorzet, die bij Cercle-spits Denkey belandde. Die ging zijn kans, maar werkte op Lammens af. Een Antwerpse aanval van achteruit vond Ejuke als eindstation. Zijn overhoekse trap werd door dé man in vorm bij Cercle, Warleson, gekeerd. Even later haalde Ravych het gekraakte schot van Bataille nog van de lijn, maar uiteindelijk kraakte Cercle onder de rood-witte druk. Via een korte corner dribbelde Ejuke zich in de zestien meter en schoof de bal onder Warleson tegen de touwen. 

Cercle-doelman Warleson keepte tot het tegendoelpunt een fantastische match en hield zijn ploeg meermaals in de wedstrijd. Bij de goal van Ejuke zag hij er niet zo goed uit, waar hij op X meteen wordt op afgerekend. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

"Ik geloof oprecht dat Warleson dit seizoen de beste keeper in de Pro League is."

"Warleson beste doelman in de competitie"

In de eerste helft kreeg iemand anders nog commentaar...