Deze wedstrijden staan er dit weekend op het programma in de Jupiler Pro League

Het einde van de Jupiler Pro League is in zicht. Met nog één speeldag voor de boeg zijn er nog enkele vragen die geen antwoord kennen: welke vier clubs spelen de Champions' play-offs en wie haalt de Europe play-offs? De antwoorden op deze vragen krijgen we komende zondag op de laatste speeldag.

Kalender 34ste speeldag Jupiler Pro League 

De 34ste speeldag is ook de laatste van de reguliere competitie en dat wil zeggen dat quasi alle wedstrijden op hetzelfde moment gespeeld worden dan. Alle negen wedstrijden uit de Jupiler Pro League werden afgewerkt op zondag 10 april om 18u30, maar twee ervan zijn verzet naar zaterdagavond omdat ze geen belang meer hebben. Het gaat om Eupen-KV Oostende en Antwerp-Cercle Brugge.

Union speelt tegen Beerschot, KAA Gent ontvangt OH Leuven, Charleroi neemt het op tegen Zulte Waregem, RSC Anderlecht gaat op bezoek bij Kortrijk, terwijl Club Brugge thuis KV Mechelen ontvangt. STVV gaat tegen Standard de drie punten proberen thuis te houden. Terwijl Eupen en Oostende een wedstrijd zonder veel inzet spelen. Ook KRC Genk moet nog vol aan de bak in en tegen Seraing. 

speeldag 34 Jupiler pro league

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link