35-jarige verdediger heeft slechts 33 'pace rating' op EA Sports FC en is de traagste speler uit de JPL

Zeg niet langer FIFA, maar wel EA Sports FC tegen de populaire videogame. Binnenkort komt de nieuwste release in de rekken en dan is het natuurlijk altijd uitkijken naar de beste, snelste, krachtigste en technisch vaardigste spelers. Bij Voetbalflitsen maken we verschillende lijstjes om jou zoveel mogelijk info te verschaffen. Zo is het bijvoorbeeld ook handig om te weten welke spelers een heel lage 'pace rating' hebben en je dus best in je ploeg vermijdt.

Traagste spelers op EA Sports FC 24 Jupiler Pro League

Eerder schreven we bij Voetbalflitsen reeds een artikel over de snelste spelers van de Jupiler Pro League op EA Sports FC 24. Daar was er verrassend genoeg geen plaats voor Club Brugge-wonderkind Antonio Nusa. Je hebt natuurlijk ook de keerzijde van de medaille. Voetbalflitsen maakte een lijstje met de tien traagste spelers uit onze competitie, althans als we kijken naar de laagste 'pace ratings' uit de Jupiler Pro League.

De tien traagste spelers op EA Sports FC 24 uit de Jupiler Pro League, zijn in volgorde: Roman Neustädter, Bruno Godeau, Damien Marcq, Geoffry Hairemans, Alfred Finnbogason, Christian Burgess, Ross Sykes, William Klaus, Aleksandar Radovanovic en Julien De Sart. De meeste spelers vervullen een verdedigende rol, wat natuurlijk niet zo verrassend is. Bovendien speelt leeftijd een belangrijke rol.

traagste spelers ea sports fc 24 jupiler pro league

Traagste spelers op FIFA23 Jupiler Pro League

Vorig seizoen waren dit nog de traagste spelers uit de Jupiler Pro League, toen op FIFA 23. Ondertussen zijn er heel wat namen verdwenen uit het Belgische voetbal (of toch Eerste Klasse).

De traagste spelers op FIFA23 Jupiler Pro League

Ook interessant