Barca-fans vellen ongemakkelijk oordeel over Lewandowski na pijnlijke nederlaag vs Antwerp

Woensdagavond werd er geschiedenis geschreven op de Bosuil. Antwerp speelde haar laatste wedstrijd in de Champions League tegen het grote Barcelona en wist te winnen. Zo haalde Antwerp haar eerste CL-overwinning ooit en veegde het de 0 van het bord in de groep. Bij de tegenstander liep er iemand in de spits die een iets minder gelukkige avond kende...

Lewandowski vs Antwerp

Vermeeren opende de score al na twee minuten door een foutje achterin bij Barcelona. Tien minuten voor de rust maakte Ferran Torres gelijk en zo gingen we de pauze in met een 1-1 tussenstand. Vlak voor het uur liet Vincent Janssen de Bosuil daveren op zijn grondvesten toen hij de bal knap in de rechteronderhoek schoot. Antwerp leek heel lang op weg naar de overwinning, totdat invaller en toptalent Marc Guiu een vrije trap binnenkopte. De Antwerpse harten waren gebroken, maar werden evensnel terug met geluk gevuld toen dat andere toptalent, George Ilenikhena, alleen op Barca-doelman Inaki Peña afging. Hij bewaarde de rust en zette de 3-2 eindstand op het bord. De Barcelona-fans waren niet te spreken over de wedstrijd van hun topspits Robert Lewandowski, die nauwelijks in het stuk voorkwam. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets: