WREED! Overbodige Club Brugge-huurling is pijnlijk eerlijk: "Mentaal was het moeilijk"

Club Brugge deed zowat een leger aan spelers nog van de hand dit seizoen. Eén daarvan was Youssouph Badji. De Senegalees werd in de winter van 2020 weggeplukt uit zijn thuisland, bij Casa Sports. Een transfer voor de langere termijn, luidde toen. Maar Badji kwam al veel sneller kijken dan verwacht, door een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen een zomer later. Hij begon zelfs als basisspeler van de A-ploeg aan het seizoen. Maar dat keerde al snel...

Youssouph Badji

Badji verdween onder ex-Club Brugge-trainer Clement als snel van de radar en werd in de pikorde ook nog voorbijgestoken door onder andere Daniel Perez. Zijn speelminuten waren nog op één hand te tellen en daarom werd hij uitgeleend aan Stade Brestois. Weinig succesvol en dus moet hij z'n geluk beproeven in Charleroi het komende anderhalf jaar.

In Het Nieuwsblad blikte Badji nog even terug op die lastige periode zonder speelminuten bij blauw-zwart: "Mentaal was het een moeilijke tijd, maar alles zit tussen de oren. Misschien betekent het dat ik gewoon nog harder moet werken."

Ook interessant