RSCA-fans zien toch een zwakke schakel ondanks 0-3 winst: "Hij is niet op z'n beste niveau!"

RWDM deelde cadeautjes uit in de eerste helft tegen stadsrivaal Anderlecht. Vertonghen opende de score, Dreyer profiteerde van een defensieve fout en Dolberg bekroonde de eerste helft van Anderlecht met een penaltygoal. Heel wat JPL-fans lachten RWDM uit met hun niveau. In de tweede helft ging het iets meer op en neer en kwam RWDM ook aan enkele kansen. Volgens de RSCA-fans was Verschaeren niet genoeg aanwezig. De middenvelder moest na 70 minuten ook naar de kant met een lichte blessure. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

Verschaeren vs RWDM

"Verschaeren doet momenteel niets goed.."

"En trouwens, Verschaeren is duidelijk ook nog niet op zijn best..."

"Ik heb problemen met Verschaeren"

Met deze overwinning verkleint RSCA het gat richting Union tot vijf punten. De Unionisten komen zondag nog in actie tegen Gent. Anderlecht behoudt ook de voorsprong van twaalf punten op Antwerp dat 0-1 won van Kortrijk